Grafológia, asztrológia, családállítás

Önismereti utazás a horoszkópban

Bővebben 

Grafoverzum

Rólam

A pszichológiai érdeklődésem vonzott 27 éve a grafológiához, mint mások és magam megismerésének lehetőségéhez, majd a komplexebb, elmélyültebb keresés során találtam rá az asztrológiára, és hogy ne csak a „tutit” mondjam másoknak, hanem hatékonyan tudjak segíteni, megtanultam a családállítást.

Ha hozzám fordulsz, az írásod és a horoszkópod alapján megkeressük a nehézségeid okát, a családállítással pedig kioldjuk. A tanári hivatás fontos része az életemnek: nemcsak íráselemzésre alapozott szakvéleményt készítek, hanem tanítom is a grafológia fortélyait. Tanfolyamaimon grafológiát és rajzelemzést is tanulhatsz.

Tovább

Grafoverzum

Grafológia

Az írás finom rajzolatot ad a személyiségünkről, képességeinkről, és gátjainkról. Vedd igénybe az íráselemzési tudásom, vagy tanuld meg tőlem megfejteni az embert az írásból.

Tovább

Grafoverzum

Családállítás

Családállítóként lelkes, lendületes Nyilas-Oroszlán vagyok. Mindig megmutatom a következő lépést, hogy haladjunk, ezerrel ott vagyok melletted, hogy segítsek, amíg akarod. De mindig te döntesz.

Tovább

Grafoverzum

Asztrológia

A belső harmónia megteremtésének titka az önismeret: megvan benned minden tudás az életed megoldásához. A horoszkóp útjelzőket ad ehhez a szép belső folyamathoz.

Tovább

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy tájékoztathassalak az új cikkeimről, tanfolyamaimról és eseményeimről.
Grafoverzum
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31