Asztrológia

1.Asztrológiai elemzés

Bejelentkezéskor megfogalmazod, milyen problémára keresel megoldást, elmondom, milyen adatokra van szükségem, és megbeszéljük a konzultációs időpontot, ami 1,5-2 órás beszélgetést foglal magába.

2. Asztrológia és grafológia kombinált elemzés

Az asztrológia olyan, mint egy térkép, látszik rajta, hová tartok, milyen lehetőségeim vannak a haladásra, milyen helyeket kell bejárnom, milyen tapasztalatokat kell megszereznem, a grafológia pedig a térképen az „Ön itt áll” jelzés:azt mutatja, hol tartok éppen ezek megélésében. Az asztrológia egy teljes életre szóló feladatrendszert mutat meg az összes nehézségével, feladatával, és az ezekhez szükséges képességekkel, erősségekkel, az írásod pedig a pillanatnyi fejlődési szinted teszi láthatóvá.

Miről kérhetsz elemzést?

  • Egyéni horoszkóp elemzése. Mindennek van horoszkópja, nemcsak az embereknek, kérheted nemcsak saját magad, hanem például a vállalkozásod, vagy pl. a tanulmányaid asztrológiai elemzését is.

  • Összehasonlító horoszkóp elemzése (partnerrel, családtaggal, de akár céggel, vállalkozással, háziállattal is), a születési horoszkópok összehasonlítása mutatja az egymásnak feszülő energiákkal, milyen folyamatokat segít elő a másik fél az életünkben, és mi az övében.

  • Szolár horoszkóp, a születési horoszkópra épülő, éves feladatokat feltáró elemzés.

Mit tartalmaz az elemzés?

A teljes személyiségelemzésből indulunk ki a születési képleted alapján, és áttekintjük az élet egyes területein „bevállalt” feladatokat is. A konkrét problémádat ebbe a környezetbe ágyazzuk be, és átgondoljuk, hogy milyen feladatokra mutat rá, hiszen a megoldás, és a probléma feloldása is az önismeretben, önmagunkra tudatosodásban rejlik.

A feladatok áttekintéseként megnézzük az elkövetkező időszak tranzitjait is, hogy megértve az épp zajló folyamatok lefutását (nehézségeket, és a megoldásukhoz érkező támogató, erősítő energiákat) tudatosan alakíthasd az életedet.

 Miben több a kombinált elemzés?

A kézírásod és a születési horoszkópod elemzése alapján adok egy képet, majd pedig összehasonlítom: mit akarsz elérni, hogyan gondolod, és konkrétan hol tartasz a megvalósításában. Miben gátol még mindig, hol vannak a főbb blokkok az életedben, és milyen hiedelmek, feladatok megértésével tudsz fejlődni, hogy lehet ezeket kioldani.

Megnézzük az elkövetkező időszak feladatait, és hozzá a tartalékokat, konkrétan áttekintve a változások lehetőségeit, irányait.

 

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy tájékoztathassalak az új cikkeimről, tanfolyamaimról és eseményeimről.
Grafoverzum
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30