asztrológiai jegy

 •  „A bölcs uralja a csillagait”, avagy: hozzuk ki a legjobbat az életünkből! Önismereti utazás az asztrológiával 1. rész: A KOS

  asztrológia, kos, csillagjegy, önismeret

  Hogy mit ábrázol a horoszkóp?

   A horoszkóp nem más, mint az első lélegzetvételünk pillanatában készült fotó az égboltról.

  Pontos tervvel érkezünk, nem a véletlenek határozzák meg az életünket, még a születésünk óra-percét sem. Csak a tervünknek nem vagyunk tudatában. Ez a „fotó” viszont az asztrológia értelmezése szerint minden információt tartalmaz erről az életünkről, a képességeinkről, tulajdonságainkról és arról, hogy az élet különböző területein milyen jellegű feladatokon keresztül akarunk fejlődni, és az asztrológus olvas belőle. Főleg a feladat jellegét és a megvalósításának életterületet lehet jól meghatározni a horoszkóp alapján.

 • A bölcs uralja a csillagait 2. rész: a Bikáról

  bika csillagjegy asztrológia

   Találd meg a benned élő Bikát! Nézzük, mit üzen a "bikaság", milyen feladatokat, képességeket ad ha a Bika jegyében születtél. Olvasd el akkor is, ha nem ebben a jegyben járt a Nap a születésnapodon (ez a hónap-nap a születésnapod adataiból), mer a Bika jelleg más módon is megnyilvánulhat az életedben, hiszen mind a 12 zodiákusjegy bennünk van, csak van, akinek domináns jegye. Valahogy meg fogod találni magadban ezt a színt is. 

   

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy tájékoztathassalak az új cikkeimről, tanfolyamaimról és eseményeimről.
Grafoverzum
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31