grafológiai elemzés

 • Egy grafológiai tanfolyam a gyakorlatban

  grafológiai tanfolyam, grafológus

  Összegyűjtöttem az információkat egy grafológiai tanfolyamról, mindent, amire szükség lehet.

  Ha érdekel a kézíráselemzés, nem ördöngösség megtanulni a fortélyait, és miközben tanulod, magadba is belelátsz a saját kézírásodon keresztül.

 • Mit árul el az írás a grafológus számára?

  grafológia tanfolyam

  „Kézírásunk egyéni módon jellemez bennünket, identitásunknak ugyanolyan pontos szimbóluma, mint a génstruktúránk.” (Frits Cohen)

  Minden írás más és más, egyedi és egyéni, akár a DNS-ünk, az ujjlenyomatunk, és ha aprólékosan, sok szinten vizsgáljuk, hogyan alakította valaki a saját képére az iskolában kapott betűsablonokat, akkor, mint egy térbeli puzzle darabkáinak, megfelelő helyre illesztésével kialakul, hogyan dolgozik, gondolkodik, hogy érzi magát a bőrében, hogyan reagál a környezetre, a kihívásra, hogy kezeli a kapcsolatait. Látszik, hogy mit old meg könnyedén, és mivel kínlódik.

 • Te hogy változtattad meg az írásod? Az írás a grafológia szemével

   A grafológus szem azt keresi az írásban, hogy mit változtattál az iskolában tanult íráson.

  Hogy is néz ez ki? Vegyük például az n és az m betűt! Nézd meg az írásod, hogy változattad meg! Négy alaptípust fogok bemutatni (ennyi van) amelyikre a legjobban hasonlít a te betűd, annak a jelentése jellemző rád.

  Mit árul el rólad az írás? Hogy milyen a beállítódásod,  hogyan kapcsolódsz a világhoz.  Milyen benned az információk észlelése, értékelése, feldolgozása, mi jellemző rád a kapcsolataidban?

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy tájékoztathassalak az új cikkeimről, tanfolyamaimról és eseményeimről.
Grafoverzum
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30