önismeret

 •  „A bölcs uralja a csillagait”, avagy: hozzuk ki a legjobbat az életünkből! Önismereti utazás az asztrológiával 1. rész: A KOS

  asztrológia, kos, csillagjegy, önismeret

  Hogy mit ábrázol a horoszkóp?

   A horoszkóp nem más, mint az első lélegzetvételünk pillanatában készült fotó az égboltról.

  Pontos tervvel érkezünk, nem a véletlenek határozzák meg az életünket, még a születésünk óra-percét sem. Csak a tervünknek nem vagyunk tudatában. Ez a „fotó” viszont az asztrológia értelmezése szerint minden információt tartalmaz erről az életünkről, a képességeinkről, tulajdonságainkról és arról, hogy az élet különböző területein milyen jellegű feladatokon keresztül akarunk fejlődni, és az asztrológus olvas belőle. Főleg a feladat jellegét és a megvalósításának életterületet lehet jól meghatározni a horoszkóp alapján.

 • A szabadsághoz vezető út - megbékélés a szülőkkel

  családállítás-önismeret-gyökerek

  Azt gondoljuk, hogy a nehéz, sok fájdalommal, elégedetlenséggel megterhelt családi kapcsolatainktól megszabadulunk, ha kitaszítjuk őket az életünkből, letiltjuk a telefonszámukat, lecseréljük a lakásunk zárját, nem találkozunk velük többé. Megpróbáljuk elfelejteni őket.

  Rossz hírem van, ez így nem (meg)oldás! Bennünk marad a feszültség, és gyökértelenek leszünk.

  És miért baj, ha nincsenek gyökerek?

 • Egy grafológiai tanfolyam a gyakorlatban

  grafológiai tanfolyam, grafológus

  Összegyűjtöttem az információkat egy grafológiai tanfolyamról, mindent, amire szükség lehet.

  Ha érdekel a kézíráselemzés, nem ördöngösség megtanulni a fortélyait, és miközben tanulod, magadba is belelátsz a saját kézírásodon keresztül.

 • Mit árul el az írás a grafológus számára?

  grafológia tanfolyam

  „Kézírásunk egyéni módon jellemez bennünket, identitásunknak ugyanolyan pontos szimbóluma, mint a génstruktúránk.” (Frits Cohen)

  Minden írás más és más, egyedi és egyéni, akár a DNS-ünk, az ujjlenyomatunk, és ha aprólékosan, sok szinten vizsgáljuk, hogyan alakította valaki a saját képére az iskolában kapott betűsablonokat, akkor, mint egy térbeli puzzle darabkáinak, megfelelő helyre illesztésével kialakul, hogyan dolgozik, gondolkodik, hogy érzi magát a bőrében, hogyan reagál a környezetre, a kihívásra, hogy kezeli a kapcsolatait. Látszik, hogy mit old meg könnyedén, és mivel kínlódik.

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy tájékoztathassalak az új cikkeimről, tanfolyamaimról és eseményeimről.
Grafoverzum
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30